Pas verkopen als u er aan toe bent!

Heb je plannen om jouw huis te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? Barnhoorn Vermeer makelaars begrijpt dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden. 


Wat is dan wijsheid?

Eerst kopen, eerst verkopen of....
 

   Logo Virtueel verkopen
 


Wat is virtueel verkopen?

 
Met virtueel verkopen maken wij uw woning alvast verkoopklaar en presenteren we uw huis enkel aan serieuze kopers. Met virtueel verkopen kunt u:

   Zich rustig oriënteren op een andere woning;
   Ontdekken hoe uw woning in de markt ligt;
   Snel schakelen, indien gewenst.Na de aankoop van uw nieuwe woning, staat u met een druk op de knop op Funda met een uitgebreide woning-presentatie. Uw verkoopstrategie is dan al bepaald en er is zelfs al een lijst met potentiële kopers. Ideaal toch?
Virtueel Verkopen met Kuin Makelaardij

 

  Stap 1: Uw huis verkoopklaar maken

De eerste stap is om uw huis verkoopklaar te maken. Zo krijgt u alvast een gratis waardebepaling van uw woning, wordt de onderhandelingsstrategie bepaald en de complete woningpresentatie (fotografie, plattegronden, video, brochure, teksten) gemaakt.

Virtueel Verkopen met Kuin Makelaardij

 

 Stap 2: Uw huis (ssssst...) binnenkort in de verkoop zetten

Uw woning wordt geplaatst op onze website barnhoornvermeer.nl onder het label: 'binnenkort in de verkoop'. Hierdoor kunnen wij alvast de belangstelling voor uw woning peilen. Het is ook mogelijk uw woning zonder specifiek adres online te zetten.

Pas verkopen als jij er aan toe bent

 

 Stap 3: Uw huis definitief verkopen als u hebt aangekocht

Potentiële kopers kunnen alvast via een virtuele tour uw woning bekijken. Hierdoor wordt in het voortraject al geselecteerd op serieuze kopers, maar heeft u nog geen drukte en stress van bezichtigingen. De kopers krijgen daarentegen wel een goede indruk van uw huis. Mede door deze uitgebreide online woningpresentatie kunt u in alle rust op zoek gaan naar uw droomhuis. En mocht u die tegenkomen: met 1 druk op de knop staat uw woning in de verkoop!

Pas verkopen als jij er aan toe bent

 

De voordelen van uw huis virtueel verkopen:

   Stille & online verkoop
   Peiling van de interesse in uw woning

   Online advertenties gericht op uw doelgroep
   Geen drukte van bezichtigingen!


Optimaal voorbereid om een nieuwe stap te maken?


Maak dan gebruik van Virtueel Verkopen. Klik op de button voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek vertellen wij u graag meer over deze actie.
 

Virtueel Verkopen met Kuin Makelaardij


Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen voor Virtueel Verkopen

 

Vul in het formulier hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. U kunt ook direct een afspraak maken via  020-6594944.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring