Proefverkopen: probeer onze makelaar 3 maanden 

gratis uit!


Wilt u uw woning verkopen? Dan kunt u gratis onze dienstverlening proberen


Bij Barnhoorn Vermeer pakken wij het anders aan. Met onze actie Proefverkopen kunt u ervaren of onze dienstverlening aan uw verwachtingen voldoet. Zo loopt u geen risico's bij het verkopen van uw huis.  In deze proefperiode wordt uw huis actief onder de aandacht gebracht en maakt u gebruik van onze dienstverlening en het volledige verkooppakket.

Wordt uw huis binnen drie maanden verkocht? Dan betaalt u de vooraf afgesproken prijs. Als uw woning na drie maanden nog niet verkocht is gaan we de samenwerking evalueren en bepaalt u of u verder wilt met ons. Wij zetten ons altijd voor de volle 100% voor u in en nemen deze uitdaging dus in het volste vertrouwen aan.

Wij vertellen u er graag alles over tijdens een persoonlijk gesprek!


 

Proefverkopen: geen risico en geen onnodige kosten

Als u gebruik maakt van onze actie Proefverkopen dan loopt u geen risico tijdens het verkopen van je huis. Als onze dienstverlening je niet bevalt kunt u kosteloos stoppen. U zit dus nergens aan vast terwijl u wel gebruik kan maken van ons volledige verkooppakket. En natuurlijk wordt u tijdens het traject voorzien van persoonlijk advies.

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u onze actie uitproberen of even met ons kennismaken? Maar een afspraak door het formulier in te vullen of bel ons op 020-6594944. U kunt ons ook mailen op info@barnhoornvermeer.nl