Gratis waardebepaling voor uw woning


Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is een mooie eerste stap als u denkt aan verhuizen. Wij stellen graag voor u vast wat uw woning waard is. Als u een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken. 
 

Waardebepaling door Barnhoorn Vermeer Makelaars


Tijdens de gratis waardebepaling geeft onze makelaar meteen een schatting van de waarde van uw woning. Deze schatting wordt geverifieerd door een onderzoek naar kadastergegevens, informatie over de omgeving en er wordt gekeken naar vergelijkbare woningen.  Naast de waardebepaling geeft onze makelaar ook een advies over de verkoopkansen van uw huis.

 


Meteen weten wat uw huis waard is?

 

Onze waardebepaling en verkoopscan helpt uw nieuwsgierigheid te bedwingen. U krijgt direct informatie over de waarde van uw huis en over de verkoopkansen. Tijdens ons bezoek kunnen we u ook meer vertellen over onze werkwijze. U kunt dan meteen ervaren hoe de samenwerking met ons verloopt. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend. Mail ons of bel ons op 020-6594944 voor een afspraak. Of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring